Thursday 10 October 2013

Brada

Tento príspevok na tomto blogu (o ktorom si niektorí myslia, že je úplne super) je o ničom a všetkom. Treba raz za čas vytvoriť aj niečo, čo nedáva zmysel, nemá žiadnu výpovednú hodnotu a po pravde Vám nič do života neprinesie. Iba stratíte čas jeho čítaním. Keď sa tak nad tým zamyslím, asi je to v dnešnej dobe bežná prax, takže veselo čítajte ďalej. Musím sa hneď na začiatku zdôveriť, že je to viac zamerané na pánsku populáciu tejto peknej planéty Zem (ktorú si mimochodom ničíme, ale nikomu to nehovorte).


Veľa krát každý už nad niečim rozmýšľal alebo sa len tak zamyslel. Ako aj ja v úvode a vlastne počas celého písania článku. No áno, ono sa to nepíše samo (ani Samuel alias Samo), a automaticky ako stroj, ako ste si doteraz mysleli. Som vás teraz ale vyviedol z omylu, v ktorom ste kráčali životom až do tohoto momentu. A teraz prichádza ten správny moment, kedy sa dostávame k názvu príspevku, brada. Zas sa dostávame k zamýšľaniu, lebo vy ste sa určite nad tým názvom pozastavili hneď v úvode a zamysleli ste sa, o čom to asi tak bude. Niekoho možno napadli rôzne námety, ale teraz vás zasiahlo sklamanie, že tu nie sú žiadne vedecké fakty ani čísla. Ale tak aby ste neboli až taký smutní, dáme si jeden. Ochlpenie tváre chráni pokožku pred ultrafialovým žiarením, kašľom, astmou a spomaľuje starnutie. Už sa určite cítite spokojnejší.


Ale teraz naspäť k môjmu nič nehovoriacemu námetu na článok. Určite ste si povšimli, že som viac krát narážal na zamýšľanie a rozmýšľanie. A o to práve ide. Keď má muž bradu, tak v tej chvíli zamyslenia si môže prejsť  rukou alebo prstami (každý podľa svojho uváženia) po brade. Dodá mu to mnoho dobrého pocitu a v iných ostatných prihliadajúcich to navodí pocit, že ten človek asi naozaj rozmýšľa. Ani sám neviem koľko krát som si musel prehrabnúť bradu počas písania tohoto článku, ale určite to stálo za ten váš čas. Síce sa mi o ten váš čas môj tu na Zemi nepredĺži (no jo, prekrásna planéta, len ako dlho?), ale aspoň si môžem byť istý, že sa ten svoj snažíte nejak zabiť.

No comments:

Post a Comment